Hallo jongens en meisjes,

Hou jij van spelen, springen, sjotten, zwemmen, zweten, klimmen, klauteren, knutselen, ravotten, rollen, rennen… Kortom, eens lekker zot doen?

Kom dan zeker eens langs bij Chiro Okido Gullegem, want op zondagnamiddag beleven we er de gekste avonturen! Dat plezier begint 14u om en duurt tot 17u (en vanaf het middelbaar zelfs tot 18 uur). Ons heem vind je in de Schuttershoflaan 18A, maar je kan ons ook bereiken via het padje aan de Heulebeek (recht tegenover de appartementen aan het marktplein).

Elk jaar gaan we op weekend, geven we een kerstfeestje, doen we mee aan carnaval… EN… van 21 tot 31 juli (voor het 1ste en 2de leerjaar 24-31 juli) gaan we op kamp! Klinkt dit geweldig?? Wees dan zeker niet bang om eens langs te komen want 20 leid(st)ers en 2 volwassen begeleiders staan klaar om jullie te entertainen.

Heel de maand september houden we een vriendjesmaand. Dit wil zeggen dat iedereen vanaf het eerste leerjaar de hele maand gratis mag komen proberen. Kom gerust eens langs om de sfeer op te snuiven.

Wil je meer informatie of heb je een prangende vraag, contacteer ons dan gerust via een van onderstaande kanalen.